Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: ایرانیان در جنگ‌های هیبریدی و نبرد‌های شناختی به خصوص با توجه به برخورداری از موقعیت‌های ژئوپلیتکی در اندیشه اسلام انقلابی و دارایی‌ها در منابع مادی آسیا ممتازند و بخاطر این تفاوت‌ها و امکان‌های نامتقارن شدن، دستانی برتر و پرقدرت‌تر از آمریکایی‌ها دارند . به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی زارعی رییس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در وبینار تخصصی استادان دانشگاه مازندران با موضوع تبیین جنگ‌های نامتقارن، نبرد‌های شناختی و اراده‌ها در صورتبندی نزاع آخرالزمانی که بمناسبت یوم الله سیزدهم آبان برگزار شد، گفت: علاوه بر گرامیداشت فتح لانه جاسوسی و تجلیل از دانشجویان انقلابی و ذک مناسبت شهدای دانش آموز، از مناسبت مهم دیگر سیزدهم آبان ۴۳ نباید غافل شد؛ آنگاه که امام خمینی رضوان الله علیه بمناسبت ولادت حضرت زهراسلام الله علی‌ها با جاری کردن آیه استرجاع علیه اقدام ننگین دستگاه شاهنشاهی و پهلوی در تصویب کاپیتولاسیون ضد ایرانی قیام کرد و از موضع دیانت و دستگاه فقاهت، به دفاع از هویت ایرانی در مقابل تبعیض هویت آمریکایی بر هویت ملی پرداختند و این دفاع از ایرانیان در تاریخ فکر اسلامی و شیعی به رغم ادعا‌های ناسیونالیست‌های ایرانی، درخشان‌ترین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس افزود: دوران جنگ‌های کلاسیک که جزو مزیت‌های نسبی قدرت‌های بزرگ عالم در عصر جدید بود به اتمام رسید، چون اکنون در درگیری‌ها، پیروزی و شکست‌ها معلول یک سلاح بزرگ و یا جنگ از یک اقلیم و سرزمین خاص نیست، فرمول‌های درگیری و روش‌های اداره‌ی آن متفاوت شده و ما به دوران جنگ‌های ترکیبی و هیبریدی و مسامحتا جنگ‌های پست مدرن رسیدیم حتی می‌توان گفت ما به پیشرفته‌ترین مرحله این جنگ‌ها که نبرد شناختی و متعاقب آن جنگ اراده‌ها و جنگ روایت هاست رسیدیم؛ در این وضعیت کشور‌ها و رقبا تلاش می‌کنند تا به اکتشاف منابع نوظهور قدرت از یکدیگر و اشراف از مزیت‌های نسبی یکدیگر، منطقه درگیری را به جایی ببرند که دستان برتر خود را در آنجا بتوانند بر سر دشمن فرود آورند

وی با احصای مزیت‌ها و چالش‌های ساختار قدرت و سیاست و مولفه‌های جامعه شناختی ملت‌های ایران و آمریکا افزود: بقول چامسکی یکدستی ذات قدرت در آمریکا بگونه ای است که امروز دموکرات‌ها به جمهوریخواهان میانه رو تبدیل شدند و بایدن بزک شده ترامپ است با این قول چامسکی با این که این یکدستی جزو مزیت ظاهری قدرت در آمریکاست، اما در پناه تجربه ایرانیان از آمریکایی‌ها باید گفت اگرچه سرشت قدرت در آمریکا یکسان است و رفت و آمد در کاخ سفید ارتباطی با رنگ پوست و نژاد و حزب ندارد، اما رسیدن به جهان تک قطبی پس از فروپاشی بلوک شرق تصوری خیالی بود و با وجود دیگر قدرت‌های جهانی و به خصوص شکاف‌های اجتماعی در جامعه آمریکا و قانون ضد دمکراتیک الکترالیسم، آمریکا بعد ۲۴۳ سال در حال افول و اتمام است، اما این در شرایطی است که ایران در آغاز راه و در شروع چهل و یک سالگی و در حال شدن در حوزه‌های علمی، فناوری. اقتصادی و دفاعی و رسیدن به آستانه مطمئن تاب آوری اجتماعی است.
زارعی گفت: اما به عکس تزلزل و شکاف و بی ثباتی در ایالات آمریکا، ایرانیان در پایان سده سیصد شمسی و در آغاز سده چهارصد شمسی در درگاه ۱۴۰۰، دارای مجلس قدرتمند و دستگاه قضایی با مدیریت جهادی بسط یافته برای تامین حقوق عمومی و فساد ستیز شدند، الهیات اسلام انقلابی را به عنوان پشتوانه پیشرفت و عقلانیت در اختیار دارند و از حیث اندیشه، حکمت و آیین دارای شایستگی ژئو پلتیک و از حیث جغرافیا، درجهان فرهنگی و سرشار از منابع مادی آسیا و خود در جایگاه شاهراهی سه قاره و از حیث راهبردی و نیرو‌های اجتماعی هم دارای اعماق استراتژیک در کشور‌های منطقه و فرامنطقه‌ای است و با این وصف ایران در درگیری‌های نوظهور و نامتقارن قطعا دستان پرقدرت تری از آمریکا دارد، ولی با این همه مزیت ها، اما ایران در اداره اجرایی کشور با نظام دیوانی فرسوده و بعضا مردم گریز برجای مانده از دستگاه اجرایی و فکری شاهنشاهی مواجه است که باید متناسب با شان این کشور و ملت شکل بگیرد ضمن این که باید اذعان کرد ما به رغم برخورداری از مزیت‌های نسبی در آیین، حکمت، قدرت و سرمایه‌های دیگر در ساخت روایت‌ها، جنگ روایت‌ها و کنترل روایت‌ها دارای ضعف و چالش اساسی هستیم که باید برای آن چاره بنیادین اندیشید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جنگ های نامتقارن رئیس سازمان بسیج اساتید گرامیداشت 13 آبان جمهوری خواهان دموکرات ها روایت ها مزیت ها جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور

امیرعبداللهیان با بیان این که رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت و تاکیدات مستمر رئیس جمهور است، بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، نشست شورای هماهنگی روسای کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به ریاست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جانشین رییس جمهور در شورایعالی ایرانیان و با حضور دبیران کارگروه‌ها و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط و همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز چهارشنبه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دبیران کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گزارش اقدامات و پیگیری‌های خود برای اجرای مصوبات قبلی و اهداف و برنامه‌های آتی را ارائه کردند.

امیرعبداللهیان ضمن پاسداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، از تلاش‌های وحید جلال زاده و مجلس شورای اسلامی برای نهایی کردن لایحه قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور و آماده‌سازی آن برای طرح در صحن مجلس قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان با بیان این که رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت و تاکیدات مستمر رئیس جمهور است، بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

جانشین رییس جمهور در شورای عالی ایرانیان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر درایت و تصمیم اقتدارآمیز مقام معظم رهبری در تامین حداکثری امنیت ملی گفت: "عملیات غرور آفرین وعده صادق که در چارچوب دفاع مشروع انجام شد، موجب احساس غرور و همبستگی هموطنان ایرانی و ایرانیان خارج از کشور شد و فرصت مطلوبی برای همدلی آحاد ایرانیان در اقصی نقاط جهان فراهم آورده است.

وزیر امور خارجه کشورمان استقبال گسترده هموطنان در تردد وسیع ایرانیان به کشور را نتیجه هماهنگی خوب اعضای شورایعالی ایرانیان و دستگاه‌های مرتبط خواند.

وزیر امور خارجه گفت: ایرانیان معدودی که احیانا تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند.

وزیر خارجه کشورمان با تشکر از توجه رییس مجلس، نمایندگان، کمیسیون امنیت ملی و فراکسیون ایرانیان خارج از کشور، تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را اقدامی راهبردی، مهم و قریب الوقوع دانست.

وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از جدیت وزارت امور خارجه در رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور، اظهار داشت مجلس شورای اسلامی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور مصمم است.

دبیران کارگروه‌های شورایعالی امور ایرانیان نیز گزارش اقدامات و برنامه پیش روی خود را تشریح کردند.

بیگدلی معاون امور مجلس، ایرانیان و کنسولی وزارت خارجه و سهرابی دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور هدف این نشست را تعیین محورهای نشست آتی شورایعالی ایرانیان خارج کشور به ریاست رئیس جمهور عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • یک خیزش و ۱۰ پیام