Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@15:04:09 GMT

پل ارتباطی ایرانیان خارج از کشور نباید قطع شود

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۹۹۰۵۸

ایسنا/اصفهان معاون کنسولی وزارت امور خارجه گفت: باید بررسی کنیم چه پایه و اساسی در جامعه ایران باید ایجاد شود تا افرادی که از کشور خارج می شوند پل ارتباطی داشته و ارتباطشان با کشور قطع نشود.

سید کاظم سجادی، امروز (چهارشنبه- ۱۵ بهمن ماه) در دیدار با روسا و مدیران امور بین الملل دانشگاه ها و مراکز عضو کنسرسیوم فعالیت های بین المللی مراکز علمی و فناوری پیشرو اصفهان (IUN) در اصفهان با بیان اینکه حدود هفت میلیون نفر جمعیت ایرانی در خارج از کشور حضور دارند، اظهار کرد: روز به روز بر تعداد افرادی که از کشور به خارج می روند، افزوده می شود و در این میان درحالیکه این موضوع جای نگرانی دارد، این پرسش مطرح است که چه اقداماتی موجب افزایش خروج ایرانیان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید به نوعی زمینه هایی ایجاد کنیم که در عین گرامی داشت مهاجرت و هجرت که از گذشته در فرهنگ ما بوده، به این مقوله بپردازیم که چه پایه و اساسی در جامعه ایران باید ایجاد شود تا افرادی که از کشور خارج می شوند پل ارتباطی داشته و ارتباطشان با کشور قطع نشود.

معاون کنسولی وزارت امور خارجه با تقدیر از تشکیل کنسریوم فعالیت های بین المللی مراکز علمی و فناوری پیشرو اصفهان (IUN)، خاطرنشان کرد: حرکت هایی این چنینی در وزارت امور خارجه مورد تقدیر است و متوجه این کار ارزشمند هستیم. با وجود این کنسرسیوم مشترک از پراکندگی اقدامات جلوگیری می شود تا مجموعه ای از همکاری های یکپارچه موجب توسعه ارتباطات شود.

سجادی در ارتباط با فعالیت های مراکز علمی در پارک های علم و فناوری اظهار کرد: باید بتوانیم نتیجه تلاش ها در این مراکز را به رخ دنیا بکشیم. در دنیا بسیاری از افتخارات علمی کشورها توسط مهاجران آنها شکل می گیرد. ایرانیان فرهیخته بسیاری در خارج از کشور داریم که بنیه تقویت و معرفی کشورهای دیگر شده اند و کشور خودمان از آنها بی بهره مانده است.

وی ادامه داد: باید ارزش ها آویزه گوش ما شود. وزارت امور خارجه در کنار دانشگاه می تواند روان سازی ایجاد کند.

معاون کنسولی وزارت امور خارجه با بیان اینکه وزارت امور خارجه رابط و انعکاس دهنده موضوعات داخلی کشور است، تصریح کرد: اگرچه انتظار تسهیل فرآیندهای بین المللی از سوی وزارت امور خارجه است، اما باید دید آیا سازمان ها و ارگان های دیگر کشور نیز همکاری لازم را دارند و چگونه برخورد می کنند.

سجادی تاکید کرد: اگر قرار است اتفاقی مثبتی بیفتد، باید از سازمان ها و ارگان های مربوطه مطالبه کنید و بعد از وزارت امور خارجه همکاری لازم را بخواهید.

وی در خصوص مراودات مالی با اشاره به مشکلات پیش آمده در این حوزه در نتیجه تحریم ها، گفت: سفارت خانه های ما در تلاش هستند این مشکلات را کاهش دهند و اگر جایی مشکل حل نشده آماده رفع آن هستیم.

سجادی درخصوص پیشنهادی از سوی مدیران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مبنی بر برگزاری نمایشگاه معرفی آثار در یونسکو، خاطرنشان کرد: آماده برگزاری این نمایشگاه هستیم و پیشنهاد بسیار خوبی است. آورده های خود را مشخص کنید به ما بگویید چه کارهایی می توانید انجام دهید و چه اقداماتی باید انجام گیرد.

معاون کنسولی وزارت امور خارجه در خصوص پیشنهاد روان سازی ارتباطات دانشگاه های داخل و خارج اظهار کرد: باید برای این موضوع با دستگاه های مربوطه هماهنگ باشید و دنبال راهکار بروید و در نهایت وزارت خارجه را مطلع کنید.

سجادی با تاکید براینکه بروزرسانی اطلاعات در حوزه کاری دانشگاه ها از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: دانشگاه ها روز به روز با نوآوری ها و فعالیت های روز دنیا در ارتباط هستند و وزارت امور خارجه باید در جریان آنها باشد.

وی با بیان اینکه هویت ایران با زبان فارسی جان می گیرد، گفت: همکاری با کشورهای خواهر خواننده را در دستور کار قرار دهید. این فعالیت ها باید استمرار پیدا کند. نمایندگی های ما در کشورهای همسایه آماده دریافت ایده های شما هستند.

رایزنی برای تسهیل مشمولین خدمت سربازی

سجادی با اشاره به وجود مدارس ایرانی در کشورهای مختلف دنیا، اظهار کرد: برخی کشورها مدارس ایرانی مشغول فعالیت هستند و برخی دیگر کشورها نیز هیچ مدرسه ایرانی ندارند. معتقدم در جاهایی که مدارس وجود ندارد فرقی با دیگر کشورها که مدارس ایرانی دارند، احساس نمی شود. نسل های آینده ما  در خارج از کشور باید با زبان فارسی آشنا شوند و در صورت وجود مراکز فارسی زبان در دیگر کشورهای دنیا نسل های آینده ما با زبان فارسی بیگانه نخواهند بود.

وی همچنین از رایزنی برای تسهیل مشمولین خدمت سربازی خبر داد و گفت: در پی این هستیم فرایند آنها تسهیل شود نه اینکه صرفا مهر ورود کشور بگیرند بلکه معافیت بگیرند.

به گزارش ایسنا، معاون وزیر امور خارجه به همراه هیات همراه با روسا و مدیران بین الملل دانشگاه های مستقر در اصفهان و کلان منطقه ۷ دیدار و به بحث و تبادل نظر در خصوص چالش های پیش روی دانشگاه ها در امور بین الملل و دانشجویان خارجی پرداخت.

مدیران بین الملل دانشگاه ها اصفهان در خصوص چالش های پیش روی دانشگاه ها در امور بین الملل و دانشجویان خارجی مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند. مشکلات بودجه، مسائل و مشکلات اخذ روادید دانشجویان و اساتید خارجی، محدودیت های اخذ روادید، طولانی شدن پروسه اخذ ویزا و ... از جمله مسائل و مشکلاتی است که دانشگاه های استان با آن درگیر هستند.

کنسرسیوم فعالیت‌های بین‌المللی مراکز علمی و فناوری پیشرو اصفهان بین دانشگاه های صنعتی اصفهان، اصفهان، علوم پزشکی اصفهان، هنر اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در اسفند ۹۷ تشکیل شد تا مراکز علمی استان با انجام فعالیت های یکپارچه و منسجم در راستای تحقق بهتر رسالت های دانشگاه در امور بین الملل مشغول باشند. هدف از تشکیل این کنسرسیوم، هم افزایی ظرفیت و مزیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی پیشرو اصفهان در جهت ارتقای همکاری علمی و بین‌المللی و هدایت دانشگاه‌ها به سطوح بین‌المللی با انجام فعالیت‌ها و پروژه‌های مشترک است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی استانی سیاسی معاون کنسولی وزارت امور خارجه امور بین الملل بین المللی پیشرو اصفهان خارج از کشور مراکز علمی دانشگاه ها دیگر کشور فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها

هیئتی ۴۰ نفره از کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) از نزدیک با توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.

به گزارش ایسنا، محمد جواد همت‌پناه، رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امور خارجه که در راس این هیئت از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان در آی هیت، بازدید و اظهار کرد: ما امروز در آی‌هیت مجموعه ارزشمندی از دستاوردهای جوانان اندیشمند این مرزوبوم را از نزدیک لمس کردیم و دریافتیم در دل آی‌هیت محصولاتی با سطح تکنولوژی بسیار بالا نهادینه شده بود.

وی خاطرنشان کرد: همکاران من در این بازدید آگاهی‌های گرانبهایی را درخصوص توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان بدست آورده‌اند و از این اطلاعات در ماموریت‌های خارج از کشورشان استفاده خواهند کرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه اتفاقات خوبی را برای ایران رقم زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • امیرعبداللهیان: عملیات وعده صادق موجب همبستگی ایرانیان داخل و خارج شد
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها