Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فاطمه نواییان روز شنبه در آستانه ۱۴ نوامبر (۲۳ آبان) روز جهانی دیابت افزود: در ۳۰ سال گذشته آمار مبتلایان به این بیماری بیش از ۱۵ برابر افزایش یافته است، این در حالی است که حدود ۷۵ درصد آنان از بیماری خود مطلع هستند.

وی به ابتلای بیش از ۴۲۵ میلیون نفر به دیابت در جهان اشاره کرد و اظهار داشت: در پی هشدارهای متخصصان مبنی بر افزایش روزافزون دیابت و هزینه‌های درمانی آن، فدراسیون بین‌المللی دیابت از سال ۱۹۹۱ سالروز ولادت فردریک بانتینگ کاشف انسولین ۱۴ نوامبر را به عنوان روز جهانی دیابت اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی هدف از برگزاری این روز جهانی را ارتقای سطح آگاهی عمومی جامعه درخصوص علل، ‌علایم، درمان و عوارض مربوط به دیابت بیان کرد و گفت: آمار مبتلایان به دیابت در سراسر جهان رو به افزایش است و در سال ۱۹۸۵ میلادی آمار دیابتی‌ها در جهان ۳۰ میلیون نفر در جهان برآورد شده بود درحالی که امروز بیش از ۴۲۵ میلیون نفر در سراسر دنیا به این بیماری مبتلا هستند و این رقم تا سال ۲۰۴۰ میلادی به بیش از ۶۰۰ میلیون نفر می رسد.

نواییان تصریح کرد: امسال از ۲۲ تا ۲۸ آبان ۱۴۰۰ از سوی وزارت بهداشت به منظور آگاهی رسانی عموم هموطنان درباره بیماری دیابت و تاکید بر اهمیت مراقبت در این بیماری به عنوان هفته ملی دیابت اعلام شده است.

وی یادآور شد: همچنین امسال مراسم این روز جهانی توسط وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، وزارت آموزش و پرورش، انجمن متخصصان غدد درون‌ریز، اداره کل سلامت شهرداری تهران، وزارت ورزش و جوانان، شرکت های داروسازی، انجمن های دیابت و سایر دست اندرکاران در سراسر کشور برگزار می شود.

رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، شعار روز جهانی دیابت در سال ۲۰۲۱ را دسترسی به درمان دیابت و شعار هفته ملی دیابت سال ۱۴۰۰ را مراقبت دیابت، امروز بیشتر از همیشه عنوان کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی امسال نیز همچون سال های گذشته برای این هفته فعالیت‌های متعددی را طراحی و برنامه ریزی کرده است.

نواییان یادآور شد: برنامه های هفته ملی دیابت امسال با تاکید بر فعالیت‌های مجازی طبق روز شمار هفته ملی دیابت انجام می شود که از آن جمله می توان به اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مردم درخصوص بیماری دیابت و فرصت های موجود درمان آن، امکانات تشخیصی و مراقبتی موجود در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه، شروع سنجش میزان هموگلوبین گلکوزیله در سطح مراکز خدمات جامع سلامت توسط دستگاه های پرتابل کنترل Hga۱c در بیماران دیابتی تحت پوشش اشاره کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دیابت انسولین دانشگاه علوم پزشکی هفته ملی دیابت میلیون نفر روز جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۵۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک