Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ حزب ندای ایرانیان در بیانیه ای اعلام کرد: امروز در حالی در آستانه 28 خردادماه سال 1401 قرارگرفته‌ایم که یک سال از عمر دولت سید ابراهیم رئیسی هشتمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران گذشته و سه سال از عمر آن باقی‌مانده است. مردم صبور ایران در یک سال گذشته روزهای سختی را از نظر اقتصادی و معیشتی تجربه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد یک سال گذشته دولت در حوزه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و بین‌المللی عبرت‌ها و هشدارهایی بر جای گذاشت که حزب ندای ایرانیان به عنوان بخشی از جریان اصلاح‌طلبی کشور وظیفه خود می‌داند با نگاهی نقادانه و با هدف اصلاح رویکردها و سیاست‌ها با سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور  محترم و مردم ایران در میان بگذارد.

1- دولت حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، گرچه از همان ابتدا عنوان دولت مردمی را انتخاب کرد اما رویکردهای جناحی و سیاسی در عزل مدیران غیرهمسو و به کار گماردن مدیرانی از یک جریان خاص سیاسی نشان داد این دولت در عمل نتوانسته همه مردم ایران را نمایندگی کند. حضور پررنگ دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق در کلیدی‌ترین مسئولیت‌های مدیریتی، از همان ابتدا نشان داد ما شاهد یک سلیقه و گرایش سیاسی خاص در دولت هستیم. در چنین شرایطی با کناره‌گیری یکی از ضعیف‌ترین وزرای این مکتب فکری در آستانه سالگرد روی کار آمدن ابراهیم رئیسی، امیدواریم رئیس‌جمهور به این نکته پی برده باشد که کشور را نمی‌توان تنها با دانشگاه امام صادق اداره کرد.

2- در یک سال گذشته و در مواجهه با اتفاقات و بحران‌ها و به‌خصوص، ناملایمات اقتصادی، شاهد صدور پی‌درپی دستور از جانب ریاست جمهوری بودیم. این در حالی است که در عمل هیچ‌یک از این دستورها به‌جایی نرسید تا بار دیگر، این درس اساتید، برای دولت اثبات شود که اقتصاد دستوری اداره نمی‌شود.  

3- گرچه در ایام تبلیغات انتخاباتی شاهد وعده‌های مکرر جناب آقای رئیسی و تیم همراهشان برای برطرف کردن مشکلات معیشتی مردم بودیم، اما آنچه در عمل اتفاق افتاد کوچک شدن سفره‌های مردم، حذف  اقلام خوراکی از سبد خانواده‌ها و فشار بیشتر به طبقات متوسط و ضعیف جامعه بود. مردم هنوز فراموش نکرده‌اند که دولت وعده ساخت یک‌میلیون مسکن در سال را داده بود اما تاکنون جز یک نمایش تبلیغاتی در قالب ثبت‌نام از مردم، هیچ نشانی از تحقق یک‌ دهم این وعده نیز به چشم نمی‌خورد.

4- در حوزه سیاست خارجی، علی‌رغم ساعت‌ها گفت‌وگو و مذاکره، هیچ چشم‌انداز امیدبخشی از تفاهم دیده نمی‌شود و به نظر می‌رسد دولت در حال از دست دادن فرصت دیپلماسی است. حزب ندای ایرانیان یک‌بار دیگر به دولتمردان یادآوری می‌کند، هرگونه برنامه تحولی به‌منظور توسعه کشور، پیش‌نیازش ارتباط با دنیا و قرار گرفتن در مدار دیپلماسی است؛ کما اینکه تجربه نشان داده هیچ کشوری در انزوای جهانی به موفقیت نرسیده است. 

5- در ماه‌های گذشته شاهد شدت گرفتن اعتراضات اصناف و اقشار مختلف مردم بودیم، به‌گونه‌ای که در همین یک ماه اخیر، کمتر روزی را می‌توان پیدا کرد که در گوشه‌ای از کشور، اعتراضی علیه دولت شکل نگرفته باشد. با این حال به نظر می‌رسد دولت صدای اعتراض مردم را نمی‌شنود و برنامه‌ای برای توجه به خواسته‌های عمومی شهروندان ندارد. حزب ندای ایرانیان از دولت می‌خواهد شنونده حرف اعتراضی مردم باشد. نمی‌شود از مردم انتظار داشت تصمیمات سخت مسئولان دولتی را تحمل کنند اما این تصمیمات سخت هیچ‌گاه شامل دستگاه‌های دولتی و بودجه‌های فرهنگی نهادهای غیر پاسخگو نشود.

6- متأسفانه در ماه‌های گذشته با عناوینی از جمله توجه به جوانان مؤمن انقلابی، شاهد تضعیف نظام بوروکراسی کشور و کنار گذاشتن جمعی از بدنه کارشناسی دولت با اتهاماتی نظیر بانیان وضع موجود بوده‌ایم. نتیجه چنین عزل و نصب‌های سیاست زده‌ای، تضعیف نظام اداری و بی‌تدبیری‌های گسترده در سطوح مختلف بوده که نقطه اوج آن در وزارت رفاه، کار و تأمین اجتماعی قابل مشاهده است که در نهایت به کناره‌گیری وزیر پرحاشیه آن منجر شد. حزب ندای ایرانیان از رئیس‌جمهور محترم می‌خواهد نسبت به ترمیم کابینه و تغییر مدیران ارشد دستگاه‌های دولتی هرچه سریع‌تر اقدام کرده و مدیرانی در تراز اداره کشور ایران را جایگزین مدعیانی کند که دولت را در کمتر از یک سال به این حال و روز غمبار انداخته‌اند.

7- مدیریت ویروس کرونا، استمرار مسیر دولت قبل در واردات واکسن و توجه به نظرات علمی پزشکان متخصص برای مهار ویروس کرونا، جزو نقاط قوت دولت سیزدهم محسوب می‌شود. همین نمونه قابل‌تحسین، اثبات می‌کند، ادعای انقلابی گری برای حل مشکلات کافی نیست، بلکه توجه به نظرات متخصصین دانشگاهی، راه برون‌رفت از بحران‌هاست.

8- متأسفانه طی مدت اخیر، طرح و ایده‌ای برای حل ابربحران ها و چالش‌های محیط زیستی و اجتماعی ارائه نشده است. حوزه کشاورزی هم درگیر بی‌برنامگی محض بوده و این نگرانی وجود دارد که امنیت غذایی کشور دچار مشکل شود. در سند تحول دولت مردمی هم گرچه عبارات زیبایی دیده می‌شود اما این سند بیشتر شعاری بوده و مشخص نیست چه مکانیزمی برای تحقق آن در نظر گرفته شده است.

9- در خاتمه اینکه حزب ندای ایرانیان صمیمانه امیدوار است حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی بتواند به وعده‌های خود عمل کرده و با حل مشکلات معیشتی، کام مردم ایران را شیرین کند اما در مقام دیده بان مسیر حرکت دولت، با صراحت می گوییم که با استمرار وضع فعلی، دورنمای روشن و مثبتی دیده نمی‌شود و بیم آن وجود دارد که در صورت عدم تدبیر مناسب، شاهد اتفاقات ناگوارتری در عرصه حکمرانی کشور باشیم. ندای ایرانیان در مسیر رسالت خود، ندای مردم ایران بوده و همچنان مطالبه گر خواهد ماند و در این راستا ضمن هشدار به رئیس‌جمهور محترم از ایشان می‌خواهد قبل از آنکه دیر شود فکر جدی برای کاستی‌ها و نواقص دولت کند.

حزب ندای ایرانیان

28 خرداد 1401

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا حزب ندای ایرانیان دولت سیزدهم افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا حزب ندای ایرانیان سید ابراهیم رئیسی مردم ایران رئیس جمهور یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری جهانی شده است
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • دفاع دانشجویان از مردم فلسطین نشان‌ می‌دهد حرف حق جای خود را باز می‌کند
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • صدور بیانیه تکراری درباره میدان آرش هیچ حقی برای کویت ایجاد نمی‌کند
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • کنعانی: صدور بیانیه تکراری هیچ حقی برای کویت ایجاد نمی‌کند
  • آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد